Σχετικά με το σταθμό

Ο σταθμός τροφοδοτείται από έναν μετεωρολογικό σταθμό WH 1080. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 20 δευτερόλεπτα και η σελίδα ενημερώνεται κάθε 1 λεπτό. Η σελίδα και τα δεδομένα της συλλέγονται από το Λογισμικό Weather-Display. Ο σταθμός αποτελείται από ένα ανεμόμετρο, ένα βροχόμετρο και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας-υγρασίας τοποθετημένα σε βέλτιστες θέσεις για την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια.

Σχετικά με την Περιοχή

Ο σταθμός βρίσκεται εγκατεστημένος στο μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου στην Ανατολή Κισσάβου στα 1050 μέτρα υψόμετρο.

Το μοναστήρι βρίσκεται στις πλαγιές του Κισσάβου μέσα σε καταπράσινο δάσος αποτελούμενο απο οξιές,έλατα και καστανιές.Απέχει τέσσερα χιλιόμετρα απο το χωριό Ανατολή Αγιάς και μία ώρα απόσταση περίπου απο την Λάρισα.

Σχετικά με τoν Eπιβλέπων

Ονομάζεται Πάνος Αρχοντής. Γεννημένος το 1992 στην Λάρισα, πτυχιούχος μουσικός, ερασιτέχνης μετεωρολόγος - προγνώστης. Παρατηρεί τον καιρό εδώ και 18 χρόνια και γράφει προγνώσεις τα τελευταία 8 χρόνια στο blog του για την Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Έχει εκφωνήσει δελτία καιρού απο το 2012 σε πολλά μεγάλα ραδιόφωνα της Θεσσαλίας και απο τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα παρουσιάζει τον καιρό για τους αγρότες σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας τον ASTRA TV.

Εργάζεται επαγγελματικά στο αρτοποιείο της οικογένειάς του στην Αγιά Λάρισας.

Email: panosmeteo@gmail.com

Blog: meteoagia.blogspot.gr

Σχετικά με τη σελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο από CarterLake.org με μετατροπή σε κώδικα PHP από Saratoga-Weather.org.
Πολλές ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για την εργασία στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό για την κοινή διαχείριση της σελίδας σε κώδικα PHP.
Πολλές ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, Εναλλάκτη Θεμάτων και τη βοήθεια μορφοποίησης αυτών των προτύπων με κώδικα CSS.
Πολλές ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την απεικόνιση του πίνακα συνθηκών με κώδικα AJAX, του κεντρικού πίνακα και την ενσωμάτωση του TNET Weather common PHP site design για αυτήν τη σελίδα.

Ευχαριστίες στον Αθανάσιο Τσιουκανάρα του meteothes.gr για τα αρχεία ελέγχου της Ελληνικής μετάφρασης.

Το πρότυπο αρχικά βασίστηκε στο Designs by Haran.

Ατή η σελίδα συμμορφώνεται με το XHTML 1.0. Επαληθεύστε τα XHTML και CSS αυτής της σελίδας.